Σύσφιγξη με Laser

Σύσφιγξη με Laser

Σύσφιγξη με Laser

Σύσφιγξη με FRAXEL

Τι είναι το fraxel;

  H τεχνολογία πίσω από τη θεραπεία fraxel είναι τόσο επαναστατική όσο και τα αποτελέσματά της.
Σε αντίθεση με άλλα laser, το fraxel είναι σε θέση να θεραπεύσει με ακρίβεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες laser, οι οποίες διεισδύουν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για να εξαλείψουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.

  Η θεραπεία fraxel διεγείρει τη φυσική διαδικασία αναδόμησης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας, το δέρμα γίνεται φρέσκο, λαμπερό και υγιές.

  Η βελτίωση του συνεχίζεται και είναι θεαματική, με τα επιθυμητά αποτελέσματα να είναι ορατά σε 3-6 μήνες, καθώς οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος συνεχίζουν την ανάπλαση.


Σε τι ωφελεί το fraxel:
  •  Σβήνει τις ανεπιθύμητες καφέ κηλίδες
  •  Δίνει νεανική όψη, πιο φρέσκια και απαλότερη υφή στο δέρμα
  •  Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και το μέγεθος των πόρων
  •  Απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια
  •  Ομαλοποιεί την όψη από σημάδια ακμής και μετεγχειρητικές ουλές
  •  Αναζωογονεί το λαιμό, το μπούστο και τα χέρια
  •  Δεν απαιτεί τη διακοπή των καθημερινών δραστηριοτήτων


Αριθμός και συχνότητα συνεδριών

  Το δέρμα του κάθε ασθενή είναι διαφορετικό, αλλά οι έρευνες που έχουν γίνει έδειξαν ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, τα μέγιστα αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί με 3 έως 5 συνεδρίες, οι οποίες συνήθως απέχουν μεταξύ τους 2 έως 6 εβδομάδες.


Πόνος – παρενέργειες – προφυλάξεις

  Για την αποφυγή αισθήματος πόνου, γίνεται επάλειψη με ενεργό τζελ, ενώ κρύος αέρας διοχετεύεται στην υπό θεραπεία περιοχή. Μετά τη θεραπεία, ασθενείς αναφέρουν ένα ελαφρύ αίσθημα ερεθισμού, το οποίο εξαφανίζεται σε 1-3 ώρες.
  Σε μικρό βαθμό παρουσιάζεται ερυθρότητα και πολύ ήπιο οίδημα. Άλλα προσωρινά συμπτώματα που μπορούν να εμφανιστούν είναι πρόσκαιρη φαγούρα, ξηροδερμία, ξεφλούδισμα και επιχάλκωση, εμφάνιση δηλαδή ελαφρώς μαυρισμένου δέρματος.
  Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη προφύλαξη πέρα από χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας και την αποφυγή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.